Workshops


Workshops najaar 2017 
Hallo allemaal!

We maken er een rustige herfst van. Op woensdag 20 september wordt die ingezet met een gratis avondje gezellig samen haken! 
Iedereen welkom! 

Nadien kan je kiezen voor de clubformule of voor een paar losse avonden, 
workshops, marathon of kidsdag! 
Hou de haakpen in aanslag, we gaan de winter cocoonend tegemoet!
Informatie  voor de inschrijving vind je onderaan deze flyer.

De workshops gaan door vanaf 3 inschrijvingen. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail en kort vooraf een herinnering met info materiaal en betaling.
Plaats: Kunstencentrum Kaleidoscoop - Molenstraat 50  in Mortsel.
Informatie en inschrijving
met vermelding van de naam of de datum van de workshop die je wil volgen. 
Telefonisch kan ook: 03/455 85 83 of 0497/43 79 73


Alvast voor iedereen: veel haakplezier!
Eerste avond gratis: woensdag 20 september zet Atelier 105 zijn deur wagenwijd open.
Wil je een avondje gezellig haken? Kennis komen maken? Iedereen welkom: gevorderden, starters en beginners. Mijn haakpennen en bolletjes wol liggen klaar. Ben je aan een haakwerk bezig, breng het dan gewoon mee! Van 20 tot 22.30uNieuwe formule: de club!
Wil je graag elke woensdag komen haken? 12 woensdagen zet het atelier zijn deur open voor een gezellige avond haken. Kan je niet op woensdag? Dinsdag biedt een alternatief, indien er voldoende belangstelling voor is. Je kan er aan je eigen werk verder haken, vragen stellen, ideeën uitwisselen, iets uitzoeken. Kan je nog niet haken of wil je het even opfrissen? Je bent ook welkom. Tijdens deze avonden worden alle registers opengezet! Ik sta ter beschikking voor alle vragen en begeleiding. De vier workshops (lees verder) zijn in de prijs inbegrepen.

Prijs:  50 euro - voor 12 avonden - kopje thee inbegrepen - aanbod geldig tot 4 oktober. Voor losse avonden betaal je 12 euro.  De rode data zijn de avonden waar een workshop wordt aangeboden. 

Data - Telkens van 20 tot 22.30u.
woensdagen  
                 27 september, 
                 4, 11,18 en 25 oktober, 
                 8, 15, 22 en 29 november  
                 en 6,13 en 20 december 
of

dinsdagen 
                26 september, 
                3, 10,17 en 24 oktober, 
                7, 14, 21 en 28 november  
                en 5,12 en 19 december


Workshops - Telkens van 20 tot 22.30u.
·       woensdag 4 oktober leuke sjaalsteken
Het wordt stilaan een traditional! Een zoektocht naar een leuke sjaalsteek om tegen de feestdagen te pronken met een uniek stuk of om elke koude morgen vrolijk ingeduffeld naar het werkt te rijden!
Prijs: 12 euro - beschrijving en technisch materiaal inbegrepen. Wil je zelf al een sjaal of deken opzetten, dan breng je je eigen materiaal mee.
·       woensdag 25 oktober zigzag en golven haken
Op verzoek wordt deze avond opgevuld met zigzaggen, maar we doen meer dan dat. We gaan ook golven haken en proeven van een aantal variaties. We haken staaltjes van de verschillende mogelijkheden en je krijgt de schema’s mee naar huis, zodat je er daar nog uren plezier aan beleeft.
Prijs: 12 euro - beschrijving en technisch materiaal inbegrepen. Wil je zelf al een sjaal of deken opzetten, dan breng je je eigen materiaal mee.

Andere foto's volgen...

·       woensdag 22 november steekjes in reliëf
Hij is onderhand gekend als wafelsteek, maar de techniek geeft nog heel wat mogelijkheden en variaties.  Een gezellige haakavond om je op weg te helpen.
Prijs: 12 euro - beschrijving en technisch materiaal inbegrepen

Andere foto's volgen...


·       woensdag 13 december stokhaken met motieven
Stokhaken lijkt een saaie bedoening, maar is het niet! Het vraagt wat techniek, maar je kan er heel leuke dingen mee maken. Prijs: 12 euro  - beschrijving en technisch materiaal inbegrepen

Andere foto's volgen...NIET VERGETEN!!!
·       zaterdag 28 oktober - van 9 tot 17 uur -  Marathon: haken, breien, naaien, stikken, borduren,…         
Wil je graag een dag doorwerken zonder gestoord te worden? Geen droogkast of stofzuiger in de buurt om je af te leiden? Iets volledig afwerken tegen de feestdagen, iets opstarten en doorwerken? In het gezelschap van lotgenoten en zielsverwanten? De marathon biedt je de mogelijkheid aan om van 9 tot 17 uur door te werken. Een gezellige babbel mag wel tussendoor, maar genieten van de rust en van het werk zorgt voor de unieke sfeer.  Prijs:  12 euro - drank aan Kaleidoscoopprijs - boterhammetjes meebrengen - vieruurtje inbegrepen. Elke deelnemer krijgt een werkplek, een comfortabele stoel en indien nodig elektriciteit.·       dinsdag 31 oktober - van 9.30 tot 12 uur en van 13 tot 15.30 uur - Kidsday - van 8 tot 16 jaar
Starter? Al wat kunnen? Gevorderd? Beginneling of ervaren, we zitten die dagen bij elkaar tussen de haakpennen en de bollen wol om te leren haken, nieuwe steken te leren, te snuffelen in boekjes en tijdschriften op zoek naar ideeën, vragen te stellen over iets dat je wil maken of een haakwerk waar je mee bezig bent.

Prijs:  10 euro voor een halve dag, 15 euro voor een hele dag - van 9.30 tot 12 uur en van 13 tot 15.30 uur – klein lesmateriaal en bijhorende beschrijvingen inbegrepen (max. 1 fiche) - Je brengt een lunchpakket mee, een drankje is inbegrepen.
V.U. Annemie Hélin - annemie.helin@skynet.be

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen